Utförsäljning av skaldjur!
1st december 2021Hej!
Nu du, nu är det fyndläge i butiken!
Har insett att jag har en alldeles för liten butik eller för mycket varor.
Kan vara en kombination av båda men kommer inte göra så värst mycket åt varken det ena eller andra för flytta tänker jag då rakt inte göra.
Eller dra ner på sortimentet så jag rear i stället för att få plats!
Bra va?
Vad jag behöver få hjälp med är att tömma frysen på skaldjur.
Canadahummer för 280:- st (350:-) norsk krabba 280:- kg (ord 360:-) 1 kg smögenräkor 250:- samt 5 hg insjökräftor för 100:-
Allt kokat av oss eller nja inte räkorna men det andra..
Och till det festar du loss på en flaska bubbelvin.
När skaldjuren är ”billiga” kan man ha dyrare i glaset.
Klassisk Pernilla-logik.
Säljer även ut en del Sivans ostar samt Montaraz fantastiska ibericocharketurier med 30%.
Hade lite andra produkter också men det räckte hinta om det på facebook så tog det slut.
Ett tips att vara med där också!
Mailen är långa som dom är och då är det toppen att skicka blänkare där.
Ska erkänna att det rallar på hårt här så denna vecka gör vi det lite enkelt för oss med skaldjursrea då och endast en helgkasse för vi hinner helt enkelt inte med.
Det blir en halstrad rödingfilé med stuvad svartkål och potatis.
165:- per portion.
Har inga direkta priser på skaldjur än men med tanke på vädret i Västra Götaland kan det bli dyrt.
Får färsk hel sjötunga vet jag i alla fall. 490:- kg.
Och långafilé för 220:- kg.
Smörrebröden den här veckan innehåller rensteksröra med pepparrot samt en kräftröra med dill.
Dagens ost med hemkokt marmelad på frukt och nötbröd blir den tredje.
Ett paket med alla tre för 140:-
Första julborden gick förra veckan och nu rullar det bara på.
Ska ni ha julbord till jobbet är det dags att boka.
Vi jobbar ju med Godslogistik så vill du få maten varm till jobbet är det inga problem.
Jonas ska göra första laddningen av leverpastej i morgon ,det kommer då jag käka i helgen.
Klar favorit hos mig.
Victor från Frankly´s har just kommit med lite julkorv, den är smaksatt med äpple & ingefära i år.
Vörtbröd ska det bakas hela veckan och Ullis har just lagt fler senapsfrön i blöt för flera av er som kommit på att vår senap och påse med julgodis är en bra julklapp till sina anställda.
Ett annat tips är presentkort, något som alltid uppskattas vet jag.
Behöver kanske inte rada upp allt vi har i butiken men det finns lite av allt så det är bara att komma in och smaka för att se vad din blivande favorit till julbordet blir.
Tove ska göra en vispad saffranspannacotta med saffranssmul i helgen för 85:- .
Hon gjorde även en ny laddning med pepparkaksdeg, många av er som följde mitt råd med osthyveln i förra veckan;)
Det kommer stiltonost i morgon, i mitt tycke lite väl arg så brukar köra med hederlig Saint Agyr;)
Det får vara det, nu ska jag börja packa julgodis från Cherry´s lilla familjeföretag ute i Älvsjö.
Boka gärna via formuläret, både helgkassen och julmaten.
Jag måste säga att ni är många som lytt (säger man så) mig och bokat redan.
Bra där, för i år blir det värre eller bättre än någonsin hur man nu ser det.
Vi hörs nästa vecka!
Kram
Pernilla som nås på 08-6400882 eller formuläret samt vändande mail.