Ostfrossa samt diverse godsaker till sportlovet
22nd februari 2018Hej på dig.
Lite sent nyhetsbrev idag, fastnade vid ett mail som Stefan skickat om utvärderingar från var ni kunder hittar information om oss.
På tredje plats fanns gula sidorna och Eniro, jag var tvungen att gå in där för att kolla vad som gömde sig där.
Stod en del mycket gamla recensioner och den som var nyast löd som följde ”Bra varor.
Men tråkig och sur personal…
Det gör att jag inte handlar där mer. ”
Tack James 😉
Eniro
Om du vill hjälpa mig ändra den uppfattningen om oss;)
Annars har vi bullat upp massor, precis som vanligt på fredagar.
Räkorna kostar denna vecka 29:- hg och havskräftorna kommer kosta 349:- kg väldigt bra pris och håller blandad storlek.
Vill du ha kräftorna råa kan du få det också men då måste du höra av dig innan 8 i morgonbitti.
Känner jag Nisse rätt så åker dom i kokbaljan så snart smögenbilen varit här.
Hummer från Canada kommer kosta 269:- st.
Fick ett tips på en nyhet från bolaget med om ett bubbelvin, Philippe Deval med artikelnummer 7922 för 115:-.
Får hem hälleflundra i morgon, det var ett tag sedan.
Calle håller just nu på att göra små kroppkakor som han ska pankopanera och fritera.
Dom är fyllda med lök & svamp så det blir ett perfekt tillbehör till hälleflundran.
Rödvinssåsen står på spisen som jag tycker du ska servera till.
Perfekta tillbehör till skreien är det också.
Det kommer finnas tunga, kinder, slag, rygg, filé och hel.
Nästa lika många styckningsdetaljer som på en ko om du frågar mig..
Tycker du ska dricka en pinot noir till, Noble Vines 667 för 105:- som har artikelnummer 6611.
Kötthyllan fylls upp med oxfilé, skarebiff, Calles köttbullar, Boeuf Bourgignon på lösvikt.
Connie ska göra smörrebröd till helgen.
3 för 110:- alternativt 39:- st.
Det blir med kallrökt lax och västerbottenostkräm,
nubbesallad med ägg samt parmaskinka och basilikakräm.
Kanske bra om du bokar, tar slut ganska så snabbt.
Var på ostfestivalen i helgen och fick lite feeling så ska försöka få till lite mer småbryggerier eller det heter det kanske inte..?
Små svenska osttillverkare?
Äsch du vet vad jag menar…
Fick en ny favorit Svedjan som jag fått hem i dag.
Även Orranäs samt en blåmögelost som heter Hilsan blå men som kommer först i morgon.
Lite skoj, i början när vi hade butiken hade vi ganska mycket gårdsostar men det var så svårt med leveranser men nu börjar det bli lättare.
Kom in och smaka vettja.
Sänker även priset på Sivans prästost & greve till 259:- kg (ord 310:-)
Prästosten gör sig ypperligt på ostbrickan också.
Det blev jag serverad på Agrikultur när jag var där, krog jag kan rekommendera som dessutom fick en stjärna nu i dagarna..
Drick en pinot gris till ostarna med artikelnummer 2119 för 99:-
Vill du ha en trevlig bukett till helgen så ska Sassa göra en härlig vårbukett med (jag citerar henne rakt av, för mig är det rena grekiskan) clematis som jag dock känner igen, prärieklocka, narcisser, eucalyptus, salix och fjärilsranunkel…
Väldigt vacker är buketten och kostar 175:- st.
Hon håller hus tvärs över gatan från fiskaffären sett…
In bloom
Det ska göra desserter till helgen också, Connie ska göra en chokladmousse med griotter.
Kolapajer, citrontarter, chokladtryffeltårtor och våra godbitar..
Nä du nu får det allt räcka, hoppas du får en bra helg.
Själv ska jag gå på Berwaldhallen på hyllningskonsert till Ella Fitzgerald.
Brukar alltid träffa lite bekanta ansikten där så vi kanske ses?
Kram på dig och du, hör av dig om jag ska lägga undan något.
08-6400882 eller maila tillbaka.
/Pernilla