Snart helg igen!
19th augusti 2020Hej du!
Har du det bra i värmen?
Tycker det är underbart men dessvärre lite snålt med syre på vårt kontor så jag har smitit in till Sassa på InBloom tvärsövergatan för hon har AC…
Kanske stannar här?
Men jag har faktiskt legat i som tusan sen vi hördes sist..
Eller kanske inte bara jag utan vi alla som har skrivit ihop lite cateringmenyer!
Det du..
Klicka på länken och se vad vi knåpat ihop…
Fått en del förfrågningar om picnictallrikar som vi hade i våras.
Inget utskrivet men det fixar vi med kort varsel så är det fint väder på morgonen så ringer du bums vid 9 så löser vi det.
Precis som vanligt kommer vi fylla butiken till bredden med skaldjur, fisk, kött och bröd…
Bilen med fisk från Island är på intågande och där kommer det till helgen marulkskinder, supergott att steka eller grilla. 298:- kg
Skinn & benfri uer för 320:- kg.
Det uer i matkassen denna vecka och då är det uerfilé att steka, broccolisallad som är smaksatt med sesam, vitlök och ingefära.
Till det chilibearnaise.
125:- pp.
Drick Leitz Magic Mountain med artikelnummer 70626 för 159:-
Kommer flera av hans viner i morgon som är av det alkoholfria slaget som jag säljer i butiken för er som jag kanske druckit nog med vin för några dagar?
Eller nja, jag ska ju till Pelle på Sekt i dag.
Fantastisk krog jag kan tipsa om för övrigt! Hälsa från mig om du går dit…
Säljer broccoliknippen för 5:- stycket ska jag säga. Lite tufsiga men tänker att vi slänger dom väl inte?
Jonas har gjort med ”Tonfisk på burk” eller tonfisk 2.0.
Blivit en rackarns succé.
Denna vecka är den marinerad i koreansk chili, vitlök och persilja 125:- för en burk på 280 ml.
Perfekt snacks till drinken på vårt surdegsbröd.
Annie kokar kräftor som aldrig förr.
Hela kvarteret luktar krondill.
Tagit i med dom storstora kräftorna denna vecka, många av er som blev utan förra helgen.
690:- kg kostar dom och dom ”vanliga” som också håller bra storlek kostar 425:-.
Paketet med 1 kg kräftor, västerbottenostpaj, rostad kumminmajonnäs och valfritt bröd för 499:- kör vi vidare med..
Men bokas med fördel..
Fick ett tips om Loimer Lenz Riesling för 119:- med artikelnummer 4350 som du kanske ska pröva?
Rickard har gjort en krondillsgazpacho och ett prästostbröd om du vill ha någon förrätt i samma stil.
35:- hg för soppan som serveras iskall och 35:- för brödet.
Finns västerbottenostpajer/kantarellpajer och ”kantarellroyaler” som är små bakformar med gräddade kantareller i grädde, lök och västerbottenost för 55:- st.
Räkorna håller samma pris som förra veckan 39:- hg och räkpaketet kostar 390:- och innehåller 8 hg räkor, valfri sås, kokt ägg, citron, dill och valfritt bröd.
Havskräftorna 550:- för dom stora och 440:- för mellanstorleken.
Blåmusslor, ostron, kungskrabba ja det mesta finns.
Kolla in beställningsformuläret där allt står uppradat och du enkelt kan boka din mat.
Där eller så ringer du på 08-6400882
Jonas har gjort mer blodpudding.
Övrigt i köttväg finns den där biffraden från Finland som många frågat efter 498:- kg.
Entrecoté för 598:- kg.
Där gör sig chilibearnaisen toppen också.
Kommer bli rikligt med broccolisallad så den kommer du kunna köpa i lösvikt också.
Ullis ska göra en Budapestrulle med blåbär och vanilj för 75:- i helgen.
Vet att det även blir något i glas men sitter för långt bort för att fråga;)
Ska fråga Sassa istället om hon har något extra skoj att komma med till helgen.
Vänta!
Hon sa något om sensommarblommor och en massa namn men för mig som kan maskros och timotej lät det som rappakalja men jag lovar att hon guidar dig bättre än jag.
Gå bara dit när du ramlar förbi hos mig!
Det var väl vad jag hade att komma med.
Trodde inte jag skulle säga det men nu fryser jag så jag går hem till mig igen…
Vi ses och trevlig helg!
Kram Pernilla som nås på 08-6400882 eller beställningsformuläret alternativt svara på mailet